Thursday, January 8, 2015

(2 GAMBAR) Emma Maembong Nafi Punca Kereta Mewah Jadi Punca Putus Cinta Dengan Zizan


Dan kini bermulalah episod menuding jari masing masing menyalahkan pihak di seberang atas apa yang terjadi. Seperti anda sedia maklum, negara kini dilanda krisis putusnya percintaan antara Emma Maembong & Zizan Razak. Ini perkembangan terbaru.

Semalam, Zizan Razak menerusi media menyatakan niatnya untuk membeli sebuah kereta mewah menjadi punca perpisahan selepas Emma Maembong tidak bersetuju dengan perkara itu.

Ramai yang tidak percaya hanya kerana kereta mewah hubungan yang dibina bertahun tahun ini dengan mudah terlerai begitu sahaja. Emma Maembong menerusi kemaskini di Twitter pada hari yang sama menafikan kenyataan bekas kekasihnya (too soon?) itu.


Menerusi status Twitter tersebut, Emma Maembong juga seakan mencabar Zizan Razak ceritakan perkara yang sebenar di sebalik perpisahan mereka. Jadi, kita ada pusingan kedua? (rtky/m)

1 comments:

  1. enough is enough...jagalah aib memasing..zizan plse dun put up any statement..sabarlah..moga ada hikmah disebalik semua ini. kalau you made mistake just say sorry to her dunia ni kecil esok2 jumpa juga. and emma please..be a good muslimah, just forgive him walau ianya pedih..adat bercinta tak putus, kahwin tu je..sudah2 lah tu

    ReplyDelete